Lördag

Så är det lördagkväll, börjar få lite lätt ångest för att det bara är en dag kvar tills måndag. är ingget sugen på o jobba! är så jäkla trött på morgonoen nu för tiden, försovit mig 4 dagar av 5 denna veckan! =(
MEN! jag fick tillbaka min Föräldraledighetsansökan i torsdags! o den blev godkänd!! =D så nu är jag ledig fån o med 19e maj till 31e Augusti! UNDERBART! =D lite att se fram emot!

denna helg har varit en riktig moffarhelg, lösgodis till frukost, Mc donalds till Lunch o nu är vi i järpås o ska moffa! =D
tur vi ska lira innebandy i morgon! =P undra om jag kommer ihåg hur man gör! =P

ne nu är det mat! =D

Hej!!

Trött

Jag o clas har varit iväg o tränat i dag igen! o det känns i kroppen, härligt mör! =P sen när jag kom hem var malin sugen på att gå ut o gå, så då gick vi vår runda förbi tennishallen o sen tillbaka härligt! =)
känns bra att ha kommit igång!

Lämnade in min Pappaledighetsansökan i dag oxå! 19e maj till 31a Augusti! =D underbart!
ne nu är det dax o ge Hugo sina droppar! =P

Tja!

Söndag

Ännu en helg som gått alldeles för fort! redan söndag, o jobb i morgon =(
jag och malin har legat i sängen halva morgonen och planerat sommaren, allt som ska hinnas med!
Astridlingrensvärld, Fantomenland, Liseberg, Gränna och köpa polkagrisar, endag i Danmark m.m.m. så nu hoppas jag verkligen på en fin solig sommar! kan ju inte bli som förra sommaren 2 år i rad! hoppas verkligen inte det iaf!

Nu ska vi strax ut o gå i det soliga vädret, är en bra start på dagen att ut och gå en sväng o få luft, hela dagen känns så mycke enklare sen!

Börjar funderar på att ta bort min blocket annons, får ju bara massa underliga bud på bilen ändå, det ena konstigare än det andra.. kanske ska välja o behålla bilen & köpa en ny smidigare barnvagn ist..
bild på pärlan!
image23

Hugo!

Lite fina bilder på min älskade son! =)
image87image88image89image90

Saknar sommaren!!

Här kommer lite bilder från vår Semester i sommras när vi var i Hökensås, Jag o pappa jaga fisk och malin o mamma var på blåbärsjakt! längar verkligen efter sommar när man ser på bilderna!
Campinglivet is the SHIT!
image75image76image77image78image79image80image81image82image83image84image85

Uppdaterat!

Jag hakar på trenden! =P malin har suttis här o pysslat med sin blogg i 2 dagar och jag tyckte det såg väldigt kul ut! så jag pysslade lite med min med! blev ganska nöjd! =P

Idag har jag o hugo varit lite själva när mamma malin var på Dildo partaj! =P jag och hugo tänkte att vi skulle gått o köpt ett paket semlor tills malin kom hem, men jag blev sittandes här ist! =P

nä jag får väl traska iväg till Ica Supermaket och "köpa på mig lite" =P så ska vi se på Morden i midsommer när jag hittat tillbaka!

HejS!