Bestämt mig!

Ja då har man surfat runt, funderat och kikat lite bilder, och jag har bestämt mig för att köpa ett litet kitt! =P
blir 3st stoora =D dessa närmare bestämt!

Komplett kit 3 blå SIM 12V

Komplett med hållare relän, kablar allt!! kommer nog bli grymt! bra pris är det på dom oxå!

4a nya!

Precis hemkommen från en akut shopping runda! skulle hämta Corsans vinterhjul förut och till min stora besvikelse fanns inte en enda dubb i dom, och dom var säkert från -94 oxå, för dom var stenhårda.
Sååååååå det blev till att sätta sig o leta vinterhjul & ibland har man tur! =D nu ligger det 4 näst intill nya dubbdäck på fälg här hemma! dom har knappt rullat 200mil & "skägget" är kvar på dom!
Allt till ett helt underbart pris på 700Kr! så i morgon blir det mer hjulbyte!
Ska passa på och spola av mondeons och corsans sommarhjul i morgon oxå, så dom står sig i vinter!

konstaterade en sak i kväll, jag måste köpa extraljus till mondeon! antingen blir det 2 maffiga med avtagbara fästen eller så blir det en ramp diskret monterad bakom "grillen" i stötfångaren.


Dessa
Extra ljus blålins Sims

eller dessa
Ljusramp med 6 fjärrljus, H3.

Latmasken i mig väljer de stora samt jag tror det blir absolut grymmast ljus av dom, men en annan mer stilmedveten sida av mig säger att rampen blir diskretast! Hmmm får fundera på detta en stund. funderar på att beställa i kväll!


Redig!

Då var vinterhulen på plats! blev en tur till jobbet förut och fixa muttrar, det var ju inget lyft för utseendet på bilen, men den rullar säkert i vinter iaf, riktiga Continental dubbade.
åker på att handla nya däck till sommaren såg jag i dag oxå, men men, är gött o ha det frächt! det gör så jäkla mycket för utseendet på en bil. hela bilen känns sliten när det sitter sllitna däck på den.

Mmm får vi hoppas på snö nu då! =D


MPH mässan göterborg

läste precis om MPH mässan och blev väldigt sugen på att åka dit! någon annan som går i samma tankar så kanske man skulle kunna åka ihop?

Sovmorgon

Var inget som Hugo valde i dag! 06.23 var det bara o kliva upp! =P men det är lugnt! är så otroligt skönt att stiga upp när det är varmt o gott i hela huset! pelletsbrännaren gör sitt jobb! =)

planer för dagen då?
Blev ju inga muttrar i går, så jag ska försöka ta mig till skara och fixa det i dag ist, behöver handla lite grejer på jula oxå.
sen blir det montering av vinterhjulen, det är verkligen på tiden nu!

ska riva lite i källaren oxå, men det är inte så lockande, har en massa kul skit som jag sparat på där nere som inte är så lockande att slänga.. men vad gör man? tradera kanske? =P

Avslutar med en helskön bild på min älskling som just nu är jätte trött då han råkade vakna så tidigt!!



DH

Ser på Desperate Housewives i dag med! =P skiva 4 säsong 3 är vi på nu! =)

Blev allt en promenad i morses ändå, o det var precis lika skönt som jag anade! =) Pigg o på bra humör när man kommer in från friska luften.

har inte röjt något i källaren ännu, men vi har städat lite i övriga huset iaf! =)
Hunnit med att lira lite Racedriver GRID på xbox live, superkul att lira mot andra online! =P

nä nu ska jag fortsätta kika tvn!

God morgon!

Ny dag & nyladdad energi! vad har vi på schemat i dag då?
Ska åka till jobbet och fixa hjulmuttrar till Mondeon så jag kan få på Vinterhjulen. kanske köpa hjulsidor oxå?
det var bra kallt och halt ute i gårkväll när jag var ute med Molly på sin kvällsrunda så jag känner att det är dax att få på hjulen nu.

Mer planerat då?
jo jag tänkte tassa ner i källaren och börja städa ut all skit man sparat på, så jag kan börja riva lite där nere.
börja med att rycka tapeterna och spackla väggarna tror jag.

sitter och funderar på om jag och Hugo ska ut och gå en sväng snart. saknar motivation till det i dag bara, men det är väl bara att bita ihop, är ju grymt skönt när man väl är ute!

jaja dax för frukost iaf! får gå ner och se vad jag kan skramla fram för smarrigt!

yeey!

Mmm suttit halva kvällen med att komma på något att skriva och försökt komma på något kul att ha som hedder.
men jag saknar helt fantasi och motovation..

Fullt upp här på dagarna.. busar med Hugo, ute och går. I dag var vi på lekplatsen och gungade lite..
är helt underbart att få vara hemma med lillgrabben!! =)

Men! skulle vara kul att ha någon att umgås med ibland.. vart är alla andra pappor under 40 med kottar runt 1år?
träffar ju nästan aldrig mina "gamla" vänner längre, men det är ju deras val tyvärr. vad det beror på vet jag ej.
skilda intressen? Funderar på att ta Hugo och knalla upp på Öppnaförskolan här i järpås någon Fredag.

Sitter och funderar på om/när/hur jag ska börja göra iordning i tvättstugan. Har nog ganska klart för mig hur det ska se ut, men vart ska jag börja! =P

Börjar smått bli vinter ute nu! känner att jag vill få på vinterhjulen på bilarna. det är inte så lätt som det låter tyvärr, jag måste åka till jobbet och köpa muttrar till mondeons hjul och jag måste åka till vinninga och skruva av corsans vinterhjul från kadetten. får ta tag i det ganska snart. ev blir det muttrar i morgon.. funderade först på om man skulle åka o meka på jobbet på torsdag, men det är inte så jäkla lockande tyvärr.. =( smidigt annars..

Ne vi stitter och kollar Desperate housewives har ju alla 3 boxarna. behöver se färdigt på dom innan fjärde släpps i nov nu! behöver ju komma ikapp det som visas på 5an! =P





Höst!

Höst o kallt! men det har väl sin tjusning det oxå! köpte mig en grymt stilig mössa i rent ull på tradera som jag snabbt sätter på huvudet när man traskar ut! och nu är jag lite sugen på riktigt varma gosiga ulliga vantar till vintern, skulle vara ballt med riktiga lovikkavantar!! =P jaja lite tjejigt kanske men dom finns faktiskt i herr storlekar! tycker dom är asballa!!
jag har hittat mönster på internet, man kanske skulle ta o sticka sig sina egna!? =P

dom svarta eller mörkgrå diggar jag! =D

Skön låt!

hörde precis en rätt skön låt på MTV med tro de eller ej Britney spears! av någon konstig anledning går det ej lägga upp klippet i bloggen, men här är länken iaf! http://www.youtube.com/watch?v=pXjvUYMps3w 

Bilgodis!

surfat runt och hittat lite trevligt till mondeon! gött sugen blir man! =P

foto

foto

foto


Rätt stiligt tycker jag! o Priset för hela kittet, Fram, Bak, Sidokjolar och ögonlock kostar 3687kr + 1283kr Frakt

Jäkligt överkomligt tycker jag!! mmm får nog ta en tur till lackeraren och kolla vad en lackering utav detta skulle kosta.



film time!

Sitter och kikar på bridget jones dagbok (rätt ok film, första gången jag ser den)  smaskar på lite popcorn och norrland till oxå! =P mumma!!


kväll igen!

ja då var det kväll då.. skullr kunna skriva ganska mycke i dag, men är inte så sugen! =(
lägger ut en havtaskig bild på bilen, svårt att ta kort på skarpt ljus i mörker utan stativ..


Qvell!

ja nu är det kväll och Hugo är nattad, Malin är på jobbet o jag har inget att göra. lira lite GRID kanske??
eller kanske kika någon film?
får se vad jag hittar på! =P  koplat lite el & satt lamporna på plats, försökte knäppa ett kort förut, men det blir inte riktigt som jag tänkt mig =/ lyser så starkt =)

mekat lite bil i dag oxå,

Tog ett kort på Hugo förut när han myser i soffan! =)

trött

Nu är man hemma o trött efter dagens innebandy.. 5 blev vi i dag..  känns så himla meningslöst.
jag tycker det är hur kul somhelst att spela, men tyvärr är det få som delar det med mig.
Det är väl bara jag och Jonas som varit med alla ggr.. har inte ens fått pengar utav alla ännu.
folk kan inte ens meddela att dom inte kommer..

En sak är ju säker iaf, jag har tröttnat som F** på att försöka hålla i något.. nu är det 4 ggr kvar på innebandyn o sen är det slut. jag tänker inte hålla i det igen..

Underbar!

Såg precis lite utav en av mina absoluta favoritlåtar och favorit videos på VH1! tänkte dela med mig!!

pulat lite

Mekat lite bil i dag, har monterat vingen och tagit isär lamporna för lite modifikation.
bilder kommer i morgon..

de va väll allt...

weeii!

Ännu en skön morgon avklarad! gick upp kvart i 7 i morses och plockade upp Hugo, fixade välling och satte mig framför The Voice morgonshow med Hugo i knät. Kul program dedär! =)
När lilleman var färdigäten o jag kollat klart gick vi ner och gjorde oss i ordning för den obligatoriska morgonpromenaden! blev 1½ timma i raskt tempo! sjukt skönt att gå på morgonen!
Gillar dessa Höstmornar, fint klart väder, iskallt och massa fina färger i träden,

Malin var nog inte lika glad i morse, hon fick stå och skrapa rutorna på bilen! =P jag har lovat henne att fixa motorvärmare och kupéfläkt i helgen! =D ta o fixa det till mondeon någon dag oxå tänkte jag, sparar ju både på fingrar, motor, bensin & miljö.

nä nu ska jag ner i källaren och röja lite, ska fixa till tvättstugan och göra ett räningsrum i källaren, men just nu är det fullknökat med kartonger och annan skit.

heej!


Go kväll!

Då har man varit inne i stan på bilträff! blev jag, brorsan och clas. jonas kom när han var färdig på gymmet strax innan 7.
sen åkte jag och Hugo o handlade på Willys.
Där inne fick Hugo syn på Saffari yougurt, dom små förpackningarna med djur på. Han blev helt galen han skulle bara ha dom! hehe han lär sig fort, för första gången han åt sånna var i måndags hemma hos sin farmor och farfar!
när vi handlat färdigt så tänkte vi åka till läckögrillen och käka, men malin han och ringa o säga att hon var klar o vi kunde komma när vi vill, så jag bestämde mig för att hämta henne och ta en Kebabspecial på Jpizzeria.

åt min pizza nyss, men gissa om jag blev förvånad när jag hade fått en capprichosa =/ men den slank ner den med!! =)

promenix!

Nyss hemkommen från en skön prommenad! kände mig så jäkla seg i huvudet när jag vaknade i morrse, så jag tog med mig Hugo & Molly ut o gick en lagom runda 1-1½ timma ungefär. vi var o sa hej till farmor o faster på jobbet, sen gick vi och kollade på kossor =P det var många barnvagnar ute i rullning, vi mötte en massa, men ingen man kände igen. bor rätt mycke nytt yngre folk här i Järpås sen jag växte upp här.

Tog med vår lilla blåa kamera och fotade lite!










Spelnörd!

Japp jag har blivit lite spelnörd igen! =P 360n har verkligen gett mig spelarglöden tillbaka! både på gott och ont tyvärr.. man fastnar ju totalt framför tvn och tiden bara försvinner!! =P

Spelet som jag lirar just nu är Racedriver GRID helt sjukt kul och beroendeframkallande! =P


Har 2 spel till som jag inte hunnit testa ännu..

har även en extra kontroll som jag inhandlade för att få malin att vilja vara med, en Rosa! =P


träff på grillen

Då var jag och Hugo hemma efter dagens bilträff! eller ja, för en timma sedan..
Träffen blev på läckögrillen i dag, gött gött!! =) har inte varit där på något år! vet inte varför.. blivit pizza ist! =P

sitter nu i soffan tätt med min älskling och varsin dator i knät! bonde söker fru går i bakgrunden..
känner mig lite slö och seg i kroppen, men kommer nog inte kunna sova på ett tag.. =/
blir nog lite 360 sen! =P

Mmmmmmmmmmmmmmm =P

Xbox 360

Köppte mig ett 360 i Fredags förra veckan, lirar lite varje dag, helt sjukt kul!! köpte till spelet Racedriver GRID helskönt spel, och drifting läget är underbart!! =)
Fick ett spel av malin i går, smack down RAW 2007 Wresling spel! =P verkar supertufft, ska testa det i kväll! =)
bestälde en extra orginalkontroll från webhallen i måndags oxå, en rosa! =P hoppas den dyker upp snart, kanske malin kan vara med o brottas i kväll! =P


Hjulafton i vår?

är sjukt sugen på en uppsättning nya sommarfälgar till mondeon, just nu lutar det lite åt dessa i 19" med nankan ns2 235/35-19


tror det kan bli stiligt.. men som med allt annat har jag ju en hemsk beslutsångest! =P

skriv gärna vad ni tycker..


Rätt Idol vann!!

Min favorit i årets Idol tog hem segern!! =) Kolla här!! =)

Onsdag idag då! malin har åkt till jobbet fr en timma sedan, hon hade tydligen möte i dag 8-17 =( segt..

vad ska jag och hugo hitta på i dag då? först ska han sova om en timma ca.. sen funderar jag på om vi ska ta och gå till lekplatsen och gunga lite. han tycker ju det är så kul lileman!! =P
sen ska jag nog laga lite middag till oss.. blir fiskgratäng till middag i dag! Mums!! =)

ska ringa till café o bar och boka ett bord tills på fredag oxå, jag och älsklingen tänkte vi skulle ut o mysa lite.
funderade på bio oxå, men det finns ju inget direkt kul som går nu ändå.. får bli ett par öl extra ist! =P

sen kl 6 så har vi ju träff med klubben inne i stan, pratade med sebbe i lördags efter innebandyn, så jag vet att han kommer iaf. får se om malin är sugen på att åka in, blir ju lite direkt efter jobbet, jag o hugo kanske får åka in själva =(

Nä nu är det dax för lite frukost! kurrar i magen =P





 


Ljus framtid!

JA det kommer det bli! =) mitt xenonkitt som jag beställde från USA/KINA har i dag anlänt! tog 4 dagar som utlovat! =) så gött!! kommer definitivt beställa från dom igen!

Mmm hänt mer i dag då?
Var ute o gick en långrunda med Hugo och Molly, stannade till hos mor & far och tiggde lite middag och gick sedan hem till värmen! =) japp varmt som tusan här hemma, pelletsbrännaren är instalerad och den värmer übersshönt! =P

sen när mammamalin kom hem så tog vi lilla Corsan in till Willys för att storhandla lite! såg Jonas & Anna där inne, dom såg nog oss oxå, för dom vände snabbt på klacken! =P

Ikväll har vi päääst i soffan, käkat mjuk pepparkaka med mjölk, och sen kladdkaka med grädde samt kollat på TV.
Overhauling, Miami inc, Äntligen hemma & tillsist främmande fågel.. sista avsnittet! riktigt bra serie!

nä nu blir det sängen, kanske slipper vara så trött i morgon om man får sova i tid!



Hejs!


natti!

Ja dax för sängen nu då... suttit i soffan och moffat godis och kollat på tv hela kvällen, först comdey inc sen Idol efter idol blev det lite film, Clerks 2 eller något sånt heter den. jay och silent bob är med iaf! supersköna! hehe!!

gjort mer i dag då? hmm städat lite, spelat lite Nintendo WII, Drömt om ett Xbox 360 =(
Kört en maskin med tvätt, varit hos lakeraren med mondeo vingen och busat med Hugo förstås =) men det var tyvärr inte hugos dag i dag tror jag, han har varit trött och klantig nästan hela dagen stackarn! hoppas på bättre dag i morgon!

NÄ nu ska jag ner och borsta bissingarna så jag kan krypa till sängs!

hejsvejs!!

Yngst kör!

Var ute med Hugo i Mondeon i går så han fick "Torrköra" lite, han tycker det är superkul!! =P

Hmmmm nu ska vi se här!


Först Handbromsen


I med 1an



På med Dunkadunkan!


Ååååå iväg!! =P



tittut!! =D


Hmm ser ju inte vägen ju!?


Nuuu såå!! =D



Tuut Tuut!!